בדיקת hba1c לילד בן 8

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/02/2020 | 22:26 | מאת: עדי

ערב טוב בני בן שמונה וחצי קיבל תוצאות של בדיקת גלוקוז ביום ראשון ערך של 120 יחידות(היה בסטרס גבוה בזמן הבדיקה) רופא הילדים ביקש לחזור על הבדיקה אתמול הגלוקוז היה 106 (במכבי הערך העליון הוא 100) Hba1c 5.3 לאחיו הבכור יש סכרת נעורים למרות התוצאה הטובה של הhba1c רופא הילדים אמר שצריך להמשיך ברור אצל אנדוקרינולוג והוא מוטרד יש לי ביקורת רק בעוד 3 חודשים אצל אנדוקרינולוג האם יש מקום לדאגה ? כל שאר הבדיקות תקינות תודה רבה על המענה

אין דחיפות בעניין, אפשר לחכות

אינני רואה כרגע דחיפות לברור. צריך להיות במעקב אמדוקרינולוג המוגלובין A1C תקין, מוריד את סף הדאגה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים