צמיחת זיפים לא שווה בשני חלקי הלחיים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

05/01/2020 | 10:15 | מאת: ניב

שלום רב, אני בן 17. לאחרונה התחילו לצמוח לי זיפים בסנטר ובאזור הפאות (בלחיים למעלה) - אותם אני מגלח כל שבוע. הזיפים לא התפשטו לכל הלחי (עדיין לא צומח לי זקן כמו של בן אדם מבוגר). הבעיה היא שהזיפים לא גודלים לי בצורה שווה בין לחי שמאל ללחי ימין. בלחי שמאל הזיפים צומחים מהר יותר משמעותית מאשר בלחי ימין. רציתי לשאול האם זה תקין ומה זה יכול להיות. תודה רבה.

אין לזה קשר להורמונים עם הזמן השעור מתרבה התייעץ עם רופא עור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים