צילום כף היד הכרחי בכל שנה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/11/2019 | 03:56 | מאת: מונה

שלום שוב, בני בן 13 מקבל הורמון גדילה זו השנה הרביעית, מדוע יש צורך לצילום כף היד כל שנה? חוששת מקרינה מיותרת. כוונתי, האם לא מספק צילום אחד לפני הטיפול בכדי לאבחן וצילום שני בסביבות גיל 16? שוב תודה על הפורום הנהדר הזה.

יש ילדים שיש צורך לחזור על צילום כף יד אפילו יותר מפעם בשנה, אם ההתבגרות מהירה וגיל העצמות מתקדם במהירות, כדי להחליט על טיפול נוסף על השאלה למה מבצעים לבנך צילום כל שנה. את צריכה לשאול את הרופא6 שלך.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים