פערים בצילום כף יד מעקב גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/11/2019 | 00:16 | מאת: נעמה

ביתי בת 11 נמצאת במעקב גדילה מזה שנתיים. בחודש 7/19 הראה צילום גודל עצמות תואם גיל 9. בחודש 11/19 צילום נוסף גודל עצמות תואם גיל 12. היתכן? בדיקה בהפרש של שלושה חודשים.

קרובלוודאי שלפחות בצילום אחד מהשניים הקריאה אינה נכונה. יש לפנות לאנדוקרינולוג ילדים עם שני הצילומים

11/11/2019 | 08:28 | מאת: נעמה

מצרפת את הצילום אודה לך אם תוכל לעיין בו ולבדוק לאיזה גיל הוא תואם

אינני בודק צילום של ילד שלא בדקתי. פני עם הצילום לאנדוקרינולוג ילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים