לגבי סטייה בפיענוח של גיל עצמות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/10/2019 | 08:47 | מאת: יוני

היי עשיתי בדיקת גיל עצמות לפני כשבועיים ובפיענוח שניתן לי על ידי הרנטגנולוג היה כתוב גיל עצמות 19. עכשיו השאלה שלי היא האם כאשר אלך לאנדוקרינולוג הוא יוכל לפתע לבדוק את הצילום ולאמר גיל עצמות אחר לגמרי? אולי אפילו גיל עצמות שמאחר או תואם?

אינני יודע לנחש את התשובה. אתה מבקש תשובה כאשר אינני יודע מה דרגת התבגרותך ומה גילך. את הצילום עושים דרך אנדוקרינולוג ילדים והוא בודק את התשובה. אם קבלת הפניה לא מאנדוקרינולוג יש לך בעיה

27/10/2019 | 08:08 | מאת: יוני

נניח וקיבלתי את ההפניה לצילום מרופא אחר וביצעתי אותו.. האנדקרינולוג יכול תמיד לראות אותו בתיק וכאשר אלך אליו לתת פיענוח משלו?

1) נניח - לא אצלי באתר 2) לא תמיד ניתן לראות את הצילום באינטרנט בתיק החולה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים