צמיחת שיער ברגליים ובידיים והתבגרות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/10/2019 | 17:31 | מאת: קובי

שלום רב אני בן 14 וחודש ויש לי הרבה שיערות ברגליים ובאזור איבר המין. גובה 1.70. כיום גיל עצמות 16. 1) האם יש קשר בין צמיחה רבה של שיער ברגליים לשלב ההתבגרות או לסיומה? 2) האם יש לי צורך לגשת לבדיקת אנדוקרינולוג? אני חושב שגיל העצמות שלי לא תקין. תודה .

1) זה אינו סימן מדוייק 2) גיל עצמות כזה מתקדם מעיד על התקרבות רבה לסיום הגדילה וההתבגרות 3) אין לי כל מידע מה גרם לקידום מואץ של גיל העצמות. אנדוקרינולוג יכול לברר את הסיבה, כדאי לפנות לברור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים