ריח זיעה חריף בן 6.9

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/10/2019 | 19:07 | מאת: רונית

היי. הבן שלי בן 6.9 . בחודשים האחרונים שמתי לב שמגיע יותר גם בפעילות וגם בלילה , באזור הראש ובתי השחי בעיקר. בנוסף שמתי לב שיש לו הרבה פעמים ממש ריח של זיעה. האם הגיוני בגיל הזה ריח של זיעה כמו של מבוגר? אם לא, מה כדאי לבדוק?

1) רופא צריך לבדוק אותו בדיקה גופנית לראות האם יש הופעת שעור מיני 2) יש לבדוק את גרף הגדילה -האם יש האצה בגובה אם יש חשד בודקים את גיל העצמות. 3) לא לשכוח שבעונה הזו אם לא שותים מספיק הזיעה מרוכזת ויש לה ריח חריף כדאי שאנדוקרינולוג ילדים יבדוק אותו ויחליט האם יש צורך בבדיקות הורמונים של יותרת הכיליה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים