התחלת הזרקת הורמון בגיל מאוחר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/09/2019 | 08:13 | מאת: שירה

אני מתלבטת האם להתחיל טיפול בגיל מאוחר לבני בן ה12 שגובהו 133 וגיל עצמות 11 כולל כדורים לעיכוב גיל העצמות. האם ההתחלה בגיל מאוחר הוא חיסרון? האנדגרונולג אמר שאני זאת שצריכה להחליט

1) זה עדיין לא גיל מאוחר 2) פני ליעוץ אצל אנדוקרינולוג נוסף

24/09/2019 | 08:35 | מאת: שירה

תודה על תשובתך. ניסיתי לחפש בזמן סביר רופא נוסךף ליעוץ. התורים רחוקים ואני מבינה שהזמן הוא לרעתי. אני מבינה שמתן ההורמון יכול רק לשפר ולא להזיק אז בין כה אין מה להתלבט פה . האם אני צודקת?

הסיכוי לנזק הוא קטן. ואם מומחה המליץ על טיפול, את יכולה להתחיל ולקבל יעוץ נוסף בשלב מאוחר יותר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים