חוסר צמיחת שיער גברי בגלל MAIS

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

20/08/2019 | 00:14 | מאת: אביב

ייתכן שלנער שסיים התבגרות (סיים גדילה, בעל קול גברי ומסת שריר גברית) יש חוסר בצמיחת שיעור פנים ושיעור חזה ובטן עקב MAIS בלתי מאובחן? תודה

הפרוש של MAIS הוא 1) שם של צמח 2) שם של תוכנית אקדמית לשנתיים 3) שם של מוסד אקדמי ועוד פרושים רבים אם התכוונתלתנגודת לאנדרוגנים, אפשרות זו לא סבירה

20/08/2019 | 15:45 | מאת: אביב

כן, כוונתי היתה ל mild androgen insensitivity syndrome מדוע האפשרות אינה סבירה?

בהתבגרות מלאה עם מסת שרירת טובה הסיכוי לתסמוזת זו קלוש אנדוקרינולוג צריך לבדוק אותך כדי להחליט

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים