האם אני עוד אגבה? ביצעתי בדיקת גיל העצמות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/07/2019 | 18:03 | מאת: סופי

היי, עשיתי בדיקה לגיל העצמות ולא קיבלתי הערכה לגובהי הסופי. אני בת 15.5 הגובה שלי הוא 1.62 וכתבו לי שגיל העצמות שלי תואם לגיל 14. מה זה אומר? זה טוב או רע? זה אומר שיש לי עוד לגבוהה או שלא? אני חושבת שיש לי התבגרות מאוחרת קיבלתי מחזור רק לפני שלושה חודשים אם זה עוזר אח שלי הגדול 1.84 הממוצע של שני הוריי לבת יצא לי 1.70

אם תשובת גיל העצמות נכונה עדיין לא גמרת לגדול בשלב ז ה ממוצע ההורים וגובה האח לא קובעים דבר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים