מנסה - אם יש עוד בדיקות שמגלות קידום בגיל עצמות?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/06/2019 | 17:50 | מאת: אני

כאשר ACTH הינו תקין. הנתונים גיל 10 קידום גיל עצמות 12 בגיל 9.9 שחלות משהו ? שאפשר לטפל בזה ולהבין מאיפה הסיבה מגיעה?

בלי לדעת מה היו התוצאות ב ACTH טסט ומה בדקו- לא תקבלו תשובה ממני. זה לא אתר של בערך ולא אתר שהדווח על המטופל הוא לא מלא, לא מדוייק ולא רציני

23/06/2019 | 07:00 | מאת: אני

בדקו יותרת הכליה ואת ה 17 הידרוקסי, אנדוקרינולוגים אמרו שזה תקין. יכולה לצרף בהמשך תוצאות....כי לא מצליחה להעלות קובץ, אעתיק התשובות. אם יש משהו אחר שיכול לקדם חוץ מזה?

זו לא הבדיקה היחידה. פני עם כל הבדיקות שבוצעו לאנדוקרינולוג.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים