דקפפטיל לילדה בת 9.7

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/06/2019 | 06:25 | מאת: zohar

הומלץ לתת לביתי דקפפטיל אחת ל 28 ימים. אשמח לדעת מה משך הטיפול המומלץ (הומלץ לנו טיפול למשך שנתיים+ ביקורת אחרי 6 חודשים). האם משך טיפול שכזה עלול להביא עמו בעיות או פגיעה בהמשך? תודה

לא ברור לי למה הומלץ להתחיל טיפול בגיל זה. תמיד דנים עם ההורים עד כמה כדאי להמשיך את הטיפול. תלוי גם בסיבה לשמה ניתן הטיפול. למשל: 1) הנערה עוד לא בשלה מבחינה נפשית להתבגרות וקבלת מחזור 2) ההתבגרות מהירה מאד וכדאי להאיט אותה

23/06/2019 | 12:56 | מאת: zohar

בהמשך לתשובתך, התשובה לשני הסעיפים חיובית- התפתחות שהואצה תוך כמה חודשים וכן חוסר בשלות נפשית ורגשית להתבגרות וקבלת מחזור. האם ידוע על בעיה לטפל במשך זמן שכזה (שנתיים)?

יש ילדים וילדות המקבלים את הטיפול 9 שנים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים