יעילות צילום חדש אחרי 3 חודשים בגיל עצמות מתקדם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

05/06/2019 | 11:54 | מאת: //

האם צילום מלפני 3 חודשים של התבגרות מואצת כמעט בסוף (11 פלוס/ או P12 C11) יכול להיות מועיל אם עושים אחרי 3 חודשים? או שצריך לחכות עוד ? הילדה עשתה צילום בגיל 9.9 ועכשיו היא בת עשר. (האם מאוחר מדי בשביל טיפול) בגיל עצמות 12 זה כבר יכול לפגוע בגובה.

הסבירות שתראו שינוי תוך 3 חודשים מצילום קודם היא קטנה. אין גבול חד בין הצלחה לאי הצלחה בטיפול. ככל שעולים בגיל הסיכוי קטן יותר., אבל קיים סיכוי

05/06/2019 | 23:16 | מאת: ו

תודה על איזה סיכוי הכוונה? לשיפור הגובה או לעצירה של ההתפתחות/ מה לגבי פגיעה בגובה לכיוון למטה? ....היא לא גבהה כמה חודשים היא 144....אם יש סיכוי הכי קטן שזה יעזור לגובה אני אנסה את הטיפול. מצד שני היא מתקדמת בהתפתחות כל רגע זה יכול להגיע.

בלי לבדוק את הילדה ולראות את כל הנתונים שלך לא ניתן לתת לך תשובה מספקת דרך אתר אי אפשר לבדוק את הילדה. אפשר לתת הסבר עקרוני. הסבר כזה לא יעזור לך. קל יותר לשבת בבית ולנהל שאלות ותשובות במקום לראות את הילדים ואת גרף הגדילה שלהם ואת הבדיקות ולתת הסבר עניני מכוון לנבדק

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים