אוננות מוגברת השפעות בריאותיות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/05/2019 | 11:16 | מאת: ירין

שלום לפרופסור צדיק לפני כ7 חודשים גיליתי את האוננות ומאז אני מאונן הרבה מאוד, לא בצורה רגילה וראיתי שרשמת בפורום לכמה אנשים שאין שום השפעה על הגדילה באוננות יתר אני בן 16 גיל עצמות תואם לגיל כרונולוגי, גובה 1.67, אמא 1.73 ואבא 1.75 1) האם גם באוננות מוגברת בצורה לא נורמאלית אין השפעה על הגדילה? האם בזמן שאוננתי הרבה מאוד פגעתי לי במה שעוד נשאר - כיוון שאני לקראת סוף הגדילה?ההורמונים המוגברים של האוננות גרמו אולי לסגירה מואצת של לוחיות הגדילה? 2) חוץ מהשפעה על הגדילה האם פגעתי לי בפריון בצורה בלתי הפיכה כתוצאה מהשפיכה המוגברת? תודה

אין שום נזק באוננות . לא על גדילה ולא על פריון ולא על כל דאגה אחרת שאתה ממציא

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים