ילד בן 7.5 שיער מעל הפין בחיבור למעלה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/04/2019 | 22:23 | מאת: טל

שלום הבן שלי בן 7.5 מאז שנולד תמיד היה גבוה ובאחוזון 97.כיום שוקל 38 (עלה 2 קילו בחגים)גןבה 137.שמתי לב החודש שצמחו לו מעל הפין למעלה מס שערות שחורות.בגדול אבא שלו עירקי ושיעור קיים במשפחה שלו.לאחרונה גם שאל הרבה שאלות על ההתקשות של האיבר(מאז ומתמיד היה קצת גדול).השאלה האם שיער מעל הפין מעיד על בעיה כשלמעשה הבן שלי יש לו שיערות מגיל קטן ברגליים לדוגמא באצבעות ברגליים אפילו.

הופעת שעור מיני בבן לפני גיל 9 שנים מחייבת בדיקות. בדיקה של בלוטת יותרת הכיליה וסיבות אחרות

05/05/2019 | 18:57 | מאת: טל

האם הבדיקה פולשנית?האם צריך בתור התחלה לעשות צילום כף יד?יש קשר להשמנה בטנית.הופעות נק חן מרובות בגוף?שיוצאות

כל הסימנים האחרים שאת מתארת הם לא לעניין מזריקים חומר הנקרא סינאקטן-אין לו תופעות לוואי ולוקחים בדיקת דם לפני ההזרקה ו-60 ו-90 דקות לאחר ההזרקה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים