נערה בת 14 1.78 מ' גטבה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/04/2019 | 12:41 | מאת: טטה

שלום נכדתי מתוסכלת. היא לא מפסיקה לגבוה. האם יש בכלל אפשרות להפסיק את הצמיחה לגובה? אין לה בכלל חזה וקבלה את המחזור החודשי בגיל 13. ההורים שניהם גבוהים באופן נורמלי. לא יותר מדי. הסבא מצד האם 1.90 מ' ואחי האם הוא 2.00 מ'. האם אפשר לעצור את הצמיחה כבר עכשיו? צילום כף היד לפני שנה כשהיא בת 13 היה תואם לגיל. בשנה באחרונה התפרצה הצמיחה. מקווה שאפשר לעזור. בברכה טטה

לצלום מלפני שנה, אין כל ערך. בלי לבדוק את הנערה ולראות את הבדיקות שלה ולהשלים בדיקות לפי הצורך, לא ניתן לענות לך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים