מינון הורמון גדילה לילדה בת 11:8

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/04/2019 | 12:12 | מאת: נטלי

שלום מזה חצי שנה אנחנו במינון 1:4 ילדה בת 11.8 חודש משקל 30 גובה 1.33 גבהה בחצי שנה 3וחצי סמ. אנחנו לא עולים במינון ולא מבינה למה?. הרופא לא עונה היא פשוט אומרת שלא. ונבוא לביקורת עוד 4 חודש..זה אומר 10 חודש עדיין נשאר על המינון הזה. מתי בעצם מעלים מינון? האם אנסה לשאול שוב שתעלה 1:6..מה הקרטריונים לפי המדדים שרשמתי

1) בלי לבדוק את הנערה ולראות את כל קו הגדילה לגובה והעליה במשקל, לא סביר לענות לך. 2) פרט לכל הנתונים יש צורך לוודא שרמת ה IGF נשארת בנורמה 3) אם את כל כך מודאגת קחי אותה עם כל הנתונים לאנדוקרינולוג ילדים כדי שתקבלי תשובה מלאה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים