מינון גנטרופין ילדה בת 11.8

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/04/2019 | 17:27 | מאת: נטלי

שלום הילדה בת 11. 7 חודשים משקל 30 מטר 33 וחצי.מזה חצי שנה אנחנו על מינון 1.2 ללא תופעות לוואי גדלה בחצי שנה 3וחצי סמ. הרופא אמרה לבוא למעקב עוד 4 חודשים כלומר נהיה 9 חודשים על המינון הזה. מתי בעצם מעלים מינון? האם מינון 1:4 כזה משמעותי בהבדל ובמשקל שהיא לא העלתה מינון..? בנוסף שאני מזריקה בידיים שורף לה טיפה ממה זה נובע? רק בידיים.

22/04/2019 | 17:41 | מאת: נטלי

סליחה מינון 1:4

מינון הורמון גדילה נקבע לפי: משקל, קצב גדילה ורמת IGF ככל שעולים במשקל מעלים במינון. אם קצב הגדילה נמוך מעלים במינון, אם IGF נמוך מעלים במינון. אם קצב הגדילה גבוה-אין צורך להעלות במינון. אם IGF גבוה מידי בוחרים מינון שיחזירו לנורמה בחירת המינון היא לא כל כךם פשותה כמו שאת חושבת אם במקום מתחת לעור את מזריקה לתוך העור זה כואב ושורף. בקשי שיבדקו איך את מזריקה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים