כאבי ראש בעקבות זריקת דקפפטיל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/03/2019 | 07:59 | מאת: הילה

שלום, ביתי בת ה 7.5 קבלה לפני שבוע וחצי זריקת דקפפטיל (בשחרור מושהה- כלומר צריכה לקבל את הזריקה הבאה בעוד 3 חודשים). ביום הראשון לאחר הזריקה היתה עייפה וחסרת אנרגיות ומאז מתלוננת לסירוגין על כאבי ראש. האם זו תופעת לוואי מוכרת? מה מומלץ לעשות במקרה זה? האנדוקרינולוג שטיפל בה לא זמין בשבוע הקרוב ורופאת הילדים לא ידעה מה לומר לי. תודה רבה

לא היתה תופעה כזו באף אחד מהמטופלים שלי. אם כאבי הראש ממושכיים יתכן שאינם קשורים לזריקהה . יש צורך לפנות לבדיקת נוירולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים