מלח, פוגע בגדילה, פיצוחים חמניות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/03/2019 | 16:35 | מאת: אמא מודאגת

היי דוקטור, בני בן ה13 אוכל מלא פיצוחי חמניה עם חברים שלו על בסיס יומי, אני לא יודעת אם אתה יודע אבל בפיצוחים יש כמות ענקית של מלח, חבר של הבעל שלי אמר לו שמלח פוגע בגדילה, בעיקר אם זה הרבה כמו שיש שפיצוחים ועל בסיס יומי, רציתי לדעת האם באמת מלח יכול לפגוע בגדילה?

1) "אני לא יודעת אם אתה יודע אבל בפיצוחים יש כמות ענקית של מלח" תשובה : אני לא יודע אם את יודעת שאפשר לקנות פיצוחיםן בלי מלח 2) מה המקצוע של החבר שלכם שאמר שמלח פוגע בגדילה? 3) "רציתי לדעת האם באמת מלח יכול לפגוע בגדילה?" אין שום יסוד למה שהחבר שלכם אחר 4) באנשים שיש נטיה כמויות גדולות של מלח יכולות לגדרום לחץ דם גבוה. קחו אותו לרופא משפחה לבדוק זאת

26/03/2019 | 14:09 | מאת: אמא מודאגת

לא הבנתי מה התשובה, והוא לא אוהב פיצוחים ב לי מלח, וכאילו מה שאתה אומר שלחת דם גבוה עכול לפגןע בגדילה?

ריבוי אכילת מלח לא פוגע בגדילה בלי שום קשר לגדילה, ריבוי אכילת מלח יכול לגרום ללחץ דם גבוה ולסיבוכים בריאותיים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים