פיענוח בדיקות הורמונליות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/02/2019 | 17:56 | מאת: ליאת

ערב טוב פרופסור צדיק, אשמח להבנת תוצאות בדיקות הורמונליות לבת 9.9, גובה 128 ס״מ, הילה התפתחות שדיים. Fsh - 5.58 Lh- 1.58 Lc- 19 תודות

17/02/2019 | 17:57 | מאת: ליאת

גיל עצמות 8.5

לא ידוע לי מה זה LC שני הראשונים הם הורמונים העולים בתהליך ההתבגרות יחד איתם צריך לתת תשובה של ESTRADIOL

גיל העצמות צעיר לגילה. גיל עצמות , אם אין בעיה מיוחדת, ככל שהוא צעיר יותרפוטנציאל הגדילה טוב יותר

18/02/2019 | 07:52 | מאת: ליאת

רוב תודות פרופסור!! ESTRADIOL - 19 האם לדעתך יש צורך במתן זריקה לעיכוב התפתחות מינית?

על סמך מעבדה בלי בדיקת ילדה ובחינת צורת גדילתה, לא מציעים טיפול

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים