שיעור וריח זיעה חזק בת 10

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/01/2019 | 17:30 | מאת: הילה

שלום, לפני כשנה, כשבתי הייתה בת 9 התחילו לנצנץ שערות בבית השחי וערווה. מעט יחסית. גם היום אין הרבה אבל רואים... הן ארוכות בעיקר. בנוסף בשנה האחרונה יש לה ריח זיעה חזק וחריף מבית השחי. האם זה משהו שמצריך בדיקה? או שזה תקין בגיל זה? היא בריאה בדרך כלל, משקל וגובה ממוצעים לגילה. תודה.

הופעת שעור וריח זיעה בבנות לאחר גיל 8 שנים היא תופעה נורמלית. אם השעור רב נאד ואם יש פצעי בגרות רבים, אנדוקרינולוג ילדים צריך לבדוק אותה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים