אחוזון גדילה נמוך בן 4.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/01/2019 | 19:25 | מאת: רינת

שלום, בן 4.5 יותר נמוך מילדים אחרים בגן. גובה 100 ס'' מ. מה הבירורים שנדרשים לעשות? איזה בדיקות נדרשות? לאיזה רופא לפנות? תודה.

פונים קודם כל לרופא ילדים לבדיקה מביאים פנקס טיפת חלב ובו כל הנתונים מהלידה והלאה והוא מצייר את גרף המשקל והגובה. צריך לבדוק מה יותר פגוע, גרף המשקל או גרף הגובה רופא הילדים מבצעכ בדיקות כלליות האם יש מחלה סמויה או בעיה בספיגת מזון כמו צליאק. רופא הילים יודע את כל מה שיש לבדוק

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים