האם יש עוד סיכויי לגבוהה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

20/12/2018 | 05:30 | מאת: האם יש סיכויי לגבוהה?

שלום רב פרופסור, כיום אני בן 21 ומודאג לגבי הגבוה שלי, הגובה שלי הוא 1.68 וידוע לי שהגבוה נקבע לרוב ע פ הגנטיקה של ההורים, אמא שלי בגובהה שלי ואבי הוא גבוה ממני ב 10 ס מ, גובהו 1.75 ניסיתי לשחק כדורסל כמה פעמים ולעשות כל מיני פעולות מתיחה, האם יש סיכויי שאני אגבהה בכמה ס מ או שהגובה שלי ישאר כך? האם הגעתי לגובה המקסימלי שלי? תודה רבה.

בגיל 21 סיכוי גדול שגמרת לגדול. בצילום כף יד לגיל עצמות רואים אם הגדילה נגמרה "ניסיתי לשחק כדורסל כמה פעמים ולעשות כל מיני פעולות מתיחה" - אמונות תפלות שאין להם קשר למציאות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים