חיזוי גובה לספורטאי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/12/2018 | 18:19 | מאת: מיכל

התבקשנו לעשות לבני חיזוי גובהההוא שוער בכדורגל קיבלתי תוצאות של הצילום כף יד האם ניתן לדעת עפ התוצאות מה יהיה גובהו

1) תשובת צילום כף יד היא אמצעי לחישוב גובה סופי, רק אם את תשובת הצילום נתן אנדוקרינולוג מומחה- תשובה מודפסת ממכון רנטגן, לא תמיד היא אמינה. צילום כףיד אומר לאיזה אחוז מהגובה הסופי הנער הגיע ביום הצילום. כלומר , אם אין לכם מדידתך גובה מעודכנת, אין ערך לצילום.. פנו עם הצילום לבדיקת אנדוקרינולוג.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים