בדיקת פרולקטין .....

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/12/2018 | 09:34 | מאת: שוש

בני בן 17.5 עשה בדיקת פרולקטין התוצאה 266.9 , אבל הוא היה במצב של עירות שעה ושלושת רבעי , ( לאחר ראיתי שצריך שעתיים ערות לפחות) , האם התוצאות אמינות בגלל שלא היה ער שעתיים לפחןת? בכבוד רב

פרולקטין יכול להיות גבוה גם בגלל כאב (מהדקירה), גם בגלל לחץ. על כן כשיש תופעה גבוהה אני מבקש שיכניסו מחט לוריד שעה אחרי מריחת משחת אמלה המרדימה את העור ולאחר הכנסת המחט לשכב במנוחה עוד חצי שעה לפחות ורק אז לקחת את בדיקת הפרולקטין. הזמן הוא אינו הבעיה כאן

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים