פענוח צילום כף יד - ילד בן 6

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/11/2018 | 12:49 | מאת: טל

שלום רב, בני (כיום בן 6 וחודשיים) בצילום כף יד השבוע, זו התוצאה: "בשלבי התגרמות שונים, בטווח גילאים בין 4 וחצי שנים (שורש) ל 7 שנים (אצבעות)" . מה אומרת התוצאה הזו? תודה מראש.

בצילום כף יד יש 3 איזורים. לא כל האיזורים מתפתחים תמיד באותו הקצב. האיזור הקשור ביותר לגדילה הוא האצבעות. נתנו לכם תשובה רק על שני איזורים. אני מקווה שאת התשובה נתן אנדוקרינולוג ילדים. ההפרש בין האיזורים הוא גדול. אם התשובה לא ניתנה על ידי אנדוקרינולוג ילדים פנו לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים