תוצאות בדיקות דם לבת שלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/11/2018 | 22:52 | מאת: בדיקת דם

שלום אלה תוצאות בדיקת דם שעשתה בתי ( 12 שנה וחצי).. האם יש חוסר בערכים? Estradiol 28.8 pg/ml Fsh 4.9 iu/l

ערכים אלה לא אומרים דבר תלוי אם יש לה סימני התבגרות (גדילת שדיים) או אין. זה חלק קטן מהבדיקות שעשו לה מה אם LH? למה בצעו בדיקות אלה?

07/11/2018 | 09:54 | מאת: אתי

כן יש לה כבר ניצני שדיים וקצת שיעור !! אבל היא נמוכה ונאמר לנו שרמת הגנודטרופינים גבוהה ! האם רמת ההורמונים שהזכרתי קודם עם רמת הגנודטרופינים מעידים על בעיה כלשהיא? בעוד כמה ימים נבצע לה בדיקת קריוטיפ !

07/11/2018 | 12:32 | מאת: אתי

היא בת 12 וחצי ..גובה נכון להיום 137 ומשקל 33

מה שחשוב יותר מבדיקות ההורמונים הוא מה קצב הגדילה שלה. האם היא יורדת באחוזון הגובה? אם היא רק בתחילת ההתבגרות יתכן שרוב גדילת ההתבגרות עוד לפניה. אבל בלי צורת גרף המשקל והגובה, לא ניתן לנחש.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים