חוסר בהורמון גדילה האם אמור להיות ממומן?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/10/2018 | 08:54 | מאת: אתי ביטון

שלום רציתי לדעת בבקשה, ילד שיש לו חוסר ברור של 2 בדיקות בהורמון גדילה, לפני הבנתי הקופה אמורה לממן את הטיפול בגלל שהוא מוגדר בחוסר. אבל אנחנו משלמים 945 שקל לרבעון! כאשר חברה שלבת שלה אין חוסר משלמת 155 שקל יותר ממני האם זה כל הספסוד? האם יכול להיות? לי זה נשמע לא הגיוני ואני ממש לא מבינה איפה המימון אם משלמים סכומים כאלה אשמח לתגובות של מי שמבין תודה רבה

המחיר שקופות החולים לוקחות עבור תרופות שהן בסל הבריאות הוא המחיר המקסימלי שניתן להן לקחת עבור טיפול כרוני והוא דומה בכל הקופות. רוב הקופות לוקחות אותו מחיר מילד שאין לו חוסר אבל עומד בכללי ההתוויה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים