בן 15 גובה 161.נטילת אבקת חומצות אמינו כי עדוד צמיחה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/09/2018 | 18:48 | מאת: אירה

פרופסור שלום. בני בן 15 שנים גובה 161 סמ. גיל העצמות לפי אנדוקרינולוג 15. אחוזון 10 במעקב אצל אנדוקרינולוג מגיל 12. צמיחה בחצי שנה אחרונה 2 סמ. לפי ההמלצה של רופא אלטרנטיבי מקפיד על האכילה של מזונות עשירים בחלבונים ולפני השינה נוטל תוסף תזונתי עם חומצות אמינו לעודד הפרשת הורמון גדילה אשמח לשמוע האם יש ניסיון עם חומצות אמינו לפני השינה ברפואה? תודה רבה על תשובתך. ( ילד מאוד מאוד רוצה להגיע ל 170)

לא מוכרת הוכחה שמתן חומצות אמינו לפני השינה משפיעה על יצור הורמון גדילה. אשמח לקרוא את המאמר שלפיו המטפל ממליץ על הטיפול

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים