צמיחה בגובה פעוש בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/09/2018 | 08:25 | מאת: עדי

שלום. בנע בן שנתיים וחצי ואני חושדת שאינו עולה בעקומת הגובה מספיק במרוצת הזמן. נולד בגובה 50 סמ. בגיל חצי שנה היה בגובה 67 סמ. בגיל שנה וחמישה חודשים היה 78 סמ. ומפה החלה ירידה.. בגיל שנה ושמונה חודשים היה בגובה 84 ובשנתיים ו 3 חודשים היה בגובה 88.8 והיום בן שנתיים וחצי בגובה 90 כלומר בשנה האחרונה בין גיל שנה וחצי לשנתיים וחצי גבה ב6 סמ בלבד מה המשמעויות והאם דורש בדיקה? תודה

בין גיל שנה וחמישה חודשים לגיל שנתיים וחצי גדל 12 סמ לא 6 סמ.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים