איך מכינים ילד לקראת מתן הורמון גדילה לילד בן 5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/08/2018 | 21:35 | מאת: עומר

שלום, הבן שלי בן 5 וקיבלנו אישור לתת לו הורמון גדילה וכבר קיבלנו את התרופה. בעוד מספר ימים תגיע אחות שתסביר לנו איך לקחת את התרופה. הייתי רוצה לדעת מה להגיד לילד שיסביר לו למה הולכים לדקור אותו כל יום עכשיו, תרופה? למה? מה המטרה שלה? תודה רבה

תשובה א' נותנים כדי לעזור לו לגדול יותר טוב תשובה ב' יש הורים שאומרים שנותנים לו ויטמינים שיהיה חזק יותר מצב ג' יש ילדים ממקבלים את ההורמון בזקירה תוך שינה ואין להם מושגשהם מטופלים מצב ד' מורחים שעה לפני הזריקה משחת אמלה (EMLA) מרדימה את העור ולא מרגישים דבר. אם שנת הילד קלה גם בשינה מורחים שעה לפני הזריקה את המשחה. המחט עצמה היא דקה מאד במזרק ללא מחט החומר באמפולות של 10 מיליגרם צורב. במזרק של 4 מיליגרם לא צורב ואין בעייה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים