מעקב אצל אנדוקרינולוג

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/07/2018 | 16:50 | מאת: כוכי

רציתי לשאול- אני צריכה להיות במעקב אצל אנדוקרינולוג כל חצי שנה בגלל פרולקטינומה. כל חצי שנה אני עושה בדיקות דם ואני הולכת לרופא. הרופא לא מחדש לי כלום כל פעם שאני באה אליו... עשיתי אתמול בדיקת דם ויש לי תור לעוד שבוע לאנדו. אני כבר יודעת לפענח את התוצאה והיא ללא שינוי/החמרה מפעמים קודמות. אני לוקחת דוסטינקס. האם יש טעם ללכת לאנדו? זו תהיה פעם 8 שאני הולכת....מה המטרה של הביקורים האלה? שום דבר לא משתנה

הרופא מחליט על מינון התרופה. בודק האם יש בעיות שהטיפול אינו פותר אותן. אם הפרולקטינומה גדלה , הפרולקטין עולה הטיפול צריך להשתנות להפסיק טיפול הוא חסר אחריות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים