זריקות הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/07/2018 | 15:15 | מאת: שני

שלום לצערי הרב אני נמוכה והרופא שהיינו אצלו בשבוע שעבר רצה שאני יקבל זריקות של הורמון גדילה (עשיתי גם בדיקות דם לפני). אמא שלי עשתה לי את הזריקה פעם ראשונה ולמרות שמרחו לי משחה היא ממש כאבה לי. אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני רוצה לגבוה מצד שני אני לא רוצה בזריקות.... אין כדורים לזה או משהו אחר? עד איזה גיל עושים את הזריקות? שמעתי על אנשים שכבר כל הגוף שלהם דקירות וכבר אין מקום לעשות עוד זריקות... מפחדת להיות ככה

תשובות בגוף ההודעה שלום לצערי הרב אני נמוכה והרופא שהיינו אצלו בשבוע שעבר רצה שאני יקבל זריקות של הורמון גדילה (עשיתי גם בדיקות דם לפני). אמא שלי עשתה לי את הזריקה פעם ראשונה ולמרות שמרחו לי משחה היא ממש כאבה לי. אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני רוצה לגבוה מצד שני אני לא רוצה בזריקות.... אין כדורים לזה או משהו אחר? תשובה: אין פתרון אחר עד איזה גיל עושים את הזריקות? תשובה: עד שקצב הגדילה פחות מ 2 סנטימטר לשנה- בערך גיל 16-17 שמעתי על אנשים שכבר כל הגוף שלהם דקירות וכבר אין מקום לעשות עוד זריקות... מפחדת להיות ככה תשובה: שטויות ללא ביסוס

27/07/2018 | 08:09 | מאת: שני

קראתי בגוגל שיש זריקה בלי מחט... איך משיגים את זה והאם זה יקר? בינתיים אני ממשיכה לעשות את הזריקות...

פני לאנדוקרינולוג המטפל בך בשאלה זו. קיימים בארץ 3 תכשירים המכילים הורמון גדילה ועל מי שמציע לך טיפול להציג את כל האופציות לפנית תחילת טיפול

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים