רקמת שד ו FSH גבוה תינוקת בת 11 חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/07/2018 | 21:14 | מאת: אנה

לביתי בת 11 חודשים יש רקמת שד. בשתיי השדיים מהלידה לא נראה שזה גדל יותר. עשינו בדיקת הורמונים, LH קטן מ0.3. אסטדירול 71.8 ו FSH חורג מהטווח.=8. הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד שחלות וצילום היד. אני מאוד מודאגת לגבי תוצאות הבדיקות האם ללכת לבצע את ההפניות או לחכות לגיל שנה?

הדבר החשוב ביותר הוא אם היתה הגדלה נוספת ברקמת השדיים. FSH ו LH הם מזעריים אם היתה בעיה הגורמת להתבגרות ערכי LH היו צריכים לגדול למעל 3 וגם FSH. בבדיקות אינני רואה בעיה. לא בדקתי את הילדה ואינני יודע במה הרופאה חושדת ואת רוצה שאני איעץ לך בקשר לילדה? לא נבון במיוחד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים