אחוזון 97 של גובה ,ילד בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/07/2018 | 13:45 | מאת: מרינה

שלום. ילד שלי עכשיו בן 6 חודשים , בגיל 5 חודשים גובה בערך 70 ס"מ ( אחות פעמיים מדדה 70 ס"מ ופעם אחרונה 68 ס"ם ורשמה 68. אני יותר מאמינה ב70 ס"ם . אני רואה לפי בגדים, עגלה ) שזה אחוזון 97 . המדידה ראשונה ב גיל חודשיים היה 60 ס"מ. שזה קפיצה באחוזון . יש לי מה לדאוג ? ואם הוא היה יותר מאחוזון 97 ) צריך להוסיף שהוא על סימילאק . בסקירת מערכות הוא היה אחוזון 87. תודה.

אם מדידות בערך ומדידות לא מדוייקות קשה להסתדר.. אם יש ספק חוזרים על מדידה בעוד 3 חודשים ורואים אם יש מגמת עליה. צריך גם לברר שאין העמסה גדולה של אוכל הגומת לעליה במשקל ובגובה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים