צמיחת שיער בגוף והורמוני יותרת הכליה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/06/2018 | 03:04 | מאת: נדב

שלום. קראתי כאן כי הורמוני יותר הכליה הם שאחראים לצמיחת שיער (בגבר) בפנים ובזקן, ואין קשר להתבגרות מינית (נפח אשכים). אשמח לדעת באילו הורמונים מדובר, כיוון שאני רוצה לבדוק אותם שכן אני בשנות ה20 וצומח לי זקן מאוד דליל וגם שיער חזה דליל עד לא-נראה. אשמח לדעת מהם ההורמונים הקשורים, ומה עלי לבדוק בדיוק כיוון שאני רוצה להבין אם הכל תקין עקב צמיחת זקן דליל למדי

בגילך התשובה יכולה לא כזו פשוטה כמו בגיל הילדות. פנה לבדיקת אנדוקרינולוג מבוגרים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים