טריבולוס כמעודד הפרשת הורמון הגדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/06/2018 | 13:11 | מאת: קרין

הבן שלי בן 14.5, מבחינת הגדילה הוא מתחת לנורמה. זה מאוד מציק לו, ובכל זאת הוא מתנגד לבצע את הבדיקות הנדרשות, או לקבל את הטיפול הנדרש (בזריקות). חיפשתי ברשת אם יש איזשהו הורמון גדילה טבעי שאפשר לתת כתרופה/ויטמין, ומצאתי משהו שנקרא טריבולוס, שמעודד את הפרשת הורמון הגדילה ובכך תומך בתהליך בניית מסת השריר 90 כמוסות, וניתן בדרך כלל לעוסקים בספורט. האם מישהו מכיר את הנושא, את הויטמין הספציפי הזה, או ויטמין אחר שמשפיע על הגדילה? אשמח למידע ותובנות מנסיון... תודה רבה

אין שום תחליף טבעי מוכח לתרופות שהנער צריך כנראה שאתם צריכים עזרת פסיכולוג

14/09/2023 | 22:23 | מאת: אחת

אידיוט

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים