בת שמונה עם ריח זיעה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/05/2018 | 16:51 | מאת: יעלה

שלום, בתי הצעירה בת 8. גובהה 1.24 ומשקלה 25.2 ק"ג. לאחרונה אני מריחה אצלה ריח זיעה בבית השחי והריח גם נדבק לאזור בית השחי בחולצותיה. לא מדובר בריח זיעה שמריחים מרחוק. מאחר ויש לי בת גדולה ממנה , בת 17 , ולה לא היתה תופעה כזו בגיל זה אלא רק בגיל 11-12 אני קצת מודאגת, אולי היא מתבגרת מוקדם מדי. אודה לתגובה בברכה יעלה

לריח זעה אין קשר להתבגרות אלא להורמונים מיותרת הכיליה לאחר גיל 8 אין בכך דבר יוצא דופן התבגרות היא הופעת ניצני שדיים בעקבות הפרשת הורמון נשי מהשחלות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים