מסת שריר - שאלות בנושא

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/03/2018 | 22:01 | מאת: דניאל

חג שמח פרופ'. אני אדם בעל נטיה לפתח מסת שריר. אסביר: ככל שאינני עסוק ואני מתאמן באופן סדיר במכון כושר, השרירים שלי גדלים דרמטית תוך זמן קצר (באופן גס, לפחות לפי נראות חיצונית, השרירים שלי גדלים לאחר שלושה חודשים כפי שהיו גדלים לאחר שנה אצל אדם ממוצע {אומדן גס}). גם כשאינני מתאמן רוב מסת השריר שלי והמשקל נשמרים, וכשאני חוזר להתאמן אני "מתנפח" מבחינת מסת שריר מאוד מאוד מהר, ואף אנשים שלא רואים אותי חודש מופתעים לראות כמה גדלתי {לרוחב כמובן}). שתי שאלות עולות: 1. האם יש בדבר כדי להעיד/לרמז על רמות טסטוסטרון גבוהות, שהרי קיים קשר בין טסטוסטרון למסת שריר. 2. האם יש בדבר כדי להעיד על ספיגה טובה ומלאה של הנוטריינטים שאני אוכל? שכן הגוף מנצל אותם ולכן מסת השריר עולה? תודה רבה.

31/03/2018 | 22:03 | מאת: דניאל

בשאלתי הראשונה התכוונתי לכתוב רמות טסטוסטרון -תקינות-, לא -גבוהות-. עמך הסליחה.

אתר זה עוסק בילדים בלבד

פנה לאנדוקרינולוג מבוגרים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים