בעיית גובה ומשקל לילד בגיל 10

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/03/2018 | 12:19 | מאת: אסנת

שלום רב, בני בן 9 ושבעה חודשים שוקל 21 קילו ,וגובהו 1.20 - במעקב אנדוקרינולוג -נוטל אטנט 10 מ"ג - הרוםאה טוענת שלא צמח בשנה האחרונה כולל בנושא המשקל- ילד שלא אוהב לאכול - ואם כן בעיקר פירות וירקות - רצינו להתחיל לבדוק לטפל בהורמון גדילה ולקבל יעוץ נוסף בתחום -האם אתה מקבל לקוחות של מכבי

מייעץ למטופלי כל הקופות כיועץ חיצוני 039641511

21/03/2018 | 16:06 | מאת: אסנת

קבעו לי תור ל- 6.6 ואני בצומת דרכים ודחוף לי לטפל בו מהר ככל שניתן יש מצב לקבל תור לפני באופן חריג - אשמח להתערבותך בנושא

אינני יודע מה פירוש צומת דרכים זימון תורים הוא בידי המזכירות בלבד יכולים לבקש שאם מתפנה תור, יקדימו לך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים