בעיית גדילה של ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/02/2018 | 20:38 | מאת: חנה

הילדה שלי בת 10 שנים , לפני 9 חודשים הפסקנו לתת לה זריקת דיקפפטיל 0.37 בשל בגרות מוקדמת והיה לה גובה 152 ס"מ . מאז היא בקושי עלתה ס"מ אחת . אני חוששת שהיא לא תגדל מבחינת הגובה . האם זה תופעת לוואי של הזריקה ?

זו לא תופעהת לוואי של הטיפול. יתכן שסיימה את גדילתה . בלי לדעת מה גיל העצמות שלה, לא ניתן לענות

26/02/2018 | 08:17 | מאת: חנה

גיל העצמות שלה 12.5

בגיל עצמות זה עדיין צריך לגדול אנדוקרינולוג צריך לבדוק אותה ולברר מה הסיבה לגדילה המועטה (אם לא טעיתם במדידה שלה)

26/02/2018 | 09:21 | מאת: חנה

תודה רבה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים