ילדה בת 5.5 עם גדילת דדיים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

06/02/2018 | 21:31 | מאת: רק אני

לפני כמה שבועות כשחיבקתי את ביתי שמתי לב כי השדיים שלה הפכו קשים ובולטים. היא לא התלוננה על כאב אבל החלטתי לקחת אותה לרופא. בבדיקה אצל הרופא הוא שלח אותנו לבדיקות דם כולל בדיקות הורמונליות. איננו מתגוררים בארץ ולכן אני פונה אליך בפורום. אלה התוצאות : LH-0.3ML FSH - 4.55 ESTRADIOL - 26.53 PROLACTINA- 4.36 ביקרנו שוב אצל הרופא והוא הפנה אותנו לאנדוקירולוג. מחר יש לנו בדיקה אצל הרופאה, ומשם ככל הנראה נמשיך לשאר הבדיקות... :( ניסיתי לקרוא חומר על התופעה ולא מצאתי שום מקרה כמו שלה, בגלל גילה.. היא רק בת 5.5. אשמח לדעת אם נתקלת במקרה כזה, ולדעת אם אני צריכה לזרז את הבדיקות בדחיפות. חוסר אונים תודה אני

תופעה שצריכה לקרות רק אחרי גיל 8 שנים. מוגדרת כהתבגרות מוקדמת. יש לפנות לאנדוקרינולוג בהקדם ולמצוא את סיבת התופעה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים