פורמולה פרו אפ לילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/12/2017 | 15:20 | מאת: בילי

פרופ צדיק שלום, האם תוכל לשפוך אור בנושא הפורמולה? בני בן שנתיים וחצי לא רזה אך נמוך. אני מודדת אותו מידי חודש וכיום גובהו 87 סמ (מדידה לא מקצועית). האם התוסף יכול לגרום לתופעות לוואי ? מצרפת תמונה של מדידות בטיפת חלב מיום הוולדו. תודה רבה

1) תוסף זה פותח עבור ילדים נמוכים שגילם מעל גיל 3 ומשקלם נמוך לגבהם. בנך לא נמצא בקריטריונים שלטענת החוקרים והמיצרים עשוי להעזר מתוסף מזון זה 2) מבחינת גיל אינו מתאים, מבחינת משקל איני יודע לא נתת נתונים ומבחינת תוצאות איני יודע אין לי נתונים על גיל התחלת "הטיפול" ומה קורנ תוך "הטיפול" 3) לא הגיעו כל נתוני גדילה עליו למרות שאמרת שצרפת 4) ממדידה לא מקצועית כל כל חודש , אין שום דרך להחליט דבר פני לבדיקה רצינית אצל אנדוקרינולוג ילדים כדי לקבל תשובה אחראית. 5) אם הטיפול לא מקצועי, יתכן שבזמן הזה את מונעת ממנו טיפול שהוא זקוק לו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים