מחסור בנחושת גדילה בגוף

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/09/2017 | 13:24 | מאת: חסוי

האם מחסור בנחושת פוגע בגדילה?

גדילה היא הדבר הכי פחות חשוב בחושר בנחושת חוסר נחושת פוגע במערכת העצבים, במערכת תאי הדם בעצם וגם בגדילה חוסר נחושת הוא דבר נדיר ביותר. מופיע בתת תזונה בולטת ומופיע במחלות מעיים כרוניות

20/09/2017 | 11:04 | מאת: חסוי

נטילת תוסף אבץ מחנות תוספים בעל תרכובת לא מסוכנת עלולה לגרום למחסור בנחושת במהלך זמן? גם זה גורם למחסור בנחושת? אומרים שריטלין מגביר את הנחושת בגוף

אינני עוסק בחומרים מחנויות טבע. אין עליהם בקרה ממוסדת. אינני עוסק בשמועות באינטרנט פנה עם שאלות כאלה לאתר אחר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים