בן 12 עם פין קטן מאוד בבקשה תשובה מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/09/2017 | 06:34 | מאת: גילה

שלום רב בני בן 12 הפין שלו קטן מאוד, אחיו שהוא צעיר ממנו בן חמש וחצי והפין שלו גדול מאוד לעומתו.. אני אובדת עיצות...מה עושים? אנא תשובתך יש עוד סיכוי לשינוי המצב??? בבקשה השב לי.

בלי לבדוק אותו אין סיכוי שאפשר לתת לך תשובה. פני לאנדוקרינולוג בקופת חולים שיראה האם יש חריגה בגודל הפין. ב 90% מהמקרים ההורים טועים מסיטבה שהם אינם יודעים למדוד, או שהילד עם עודף משקל ניכר וכרית שומן גדולה מסתירה את הגודל האמיתי של הפין.

18/09/2017 | 09:53 | מאת: גילה

תודה רבה רבה על התשובה המהירה, זה צריך להיות אנדוקרינולוג של ילדים? או כל אנדוקרינולוג יכול לבדוק? תודה רבה רבה

אדוקרינולוג ילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים