תוצאות בדיקה הורמונלית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/09/2017 | 23:17 | מאת: ניר

ערב טוב ילד בן 9 לא גודל מספיק מצ"ב תוצאות בדיקת הורמונלית מה המשמעות ? OH-PROGESTERONE-17 nmol/L 3.19 TSH mIU/L 2.3 0.64- 6.27 TESTOSTERONE- TOTAL nmol/L 0.9 8.4 28.7 ANDROSTENEDIONE nmol/L 2.03 2.1 10.8 DHEA SULPHATE µmol/L 0.6 2.17 15.2 תודה ניר

תשובות בגוף השאלה 1) ילד בן 9 לא גודל מספיק- אין לי מושג מה זה לא גודל מספיק. על איזה אחוזון הוא? מה קצב הגדילה שלו - כמה ס"מ לשנה?. האם הוא יורד מהאחוזון? מאיזה אחוזון לאיזה אחוזון? 2) TSH תקין 3) שלושת ההורמונים האחרים שאתה שואל לגביהם: א) נתת 3 משפרים במקום מספר אחד שהוא התשובה. ב) אלה לא ההורמונים שבודקים כדי להבין גדילה מועטה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים