cah- תושבת חוזרת בת 3 אם non classic cah

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/08/2017 | 14:22 | מאת: non classic cah

שלום וברכה, הבת שלי היום בת כמעט 3 אובחנה בגיל חודש בnon classic cah. היא נולדה בארצות הברית ואובחנה שם, אנחנו תושבים חוזרים וחזרנו לארץ לפני חודשיים, היה לי שם ניסיון מאד רע אם הרופאים וכמעט התחלתי לתת לה תרופות בגיל חודש אבל אחרי שקיבלתי שפ דעה שניה לגביה אמרו לי שבגיל כלכך קטן אין עדיין צורך אבל שצריך לעקוב אחרי הגדילה שלה .. אני בעצם מחפשת רופא שהיא תתחיל ללכת אליו. אני כותבת פה כי אני מפחדת ללכת לכל אונדרוקונולוג, אחרי הניסיון המר שהיה לנו בארצות הברית הבנתי שלא כולם מבינים בnon classic cah.. אם תוכלו בבקשה להמליץ אל מישהו אם הרבה ניסיון בנושא הזה , תודה רבה רבה אנחנו גרים ברעננה אז עדיף מאחזור המרכז.

כל אנדוקרינולוג ילדים צריך לדעת מה עושים. פני למרפאה אנדוקרינית ילדים בבית חולים מאיר, כפר סבא. המנהל-פרופ' אלון אליקים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים