שלשולים הקאות ודלקת אוזניים אצל תינוק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

10/12/2008 | 15:08 | מאת: נעמה

שלום, בני בו שנה וחודשיים, ואתול הוא התחיל להקיא ולשלשל. הוא מקיא כל מה שהוא אוכל או שותה, כאשר מתלווה לקיא רירית כזו, או ליחה, והוא משלשל נוזל צהוב. מה עושים. אני מפחדת שהוא יתייבש - למרות שאני מקפידה על מתן נוזלים, מינרלים אלקטרוליטים וכד'. בנוסף, בדיקה אצל הרופא העלתה דלקת אוזניים - דבר שתמיד מתלווה לכל וירוס שבני "חוטף". פניתי לרופא הומאופת שרשם תרופה הומאופתית, ואולם זה לא עוזר. מדי חודש הוא מקבל אנטיבוטיקה לטיפול בדלקת. האם יש טיפול להקאות והשלשולים. האם יש טיפול שיחסל פעם אחת ולתמיד את את הדלקות אוזניים? אודה על תשובתכם בדחיפות, נעמה

שלום נעמה! לשאלתך 2 מרכיבים- דלקת אזניים ואיך מתמודדים אתה שלשולים והקאות-ואיך מתמודדים עם אלו דלקת אזניים נובעת הרבה פעמים מוירוסים ולכן לא תמיד צריכים לתת אנטיביוטיקה,אפשר לנסות טפול סימפטומטי בלבד-טפות אזניים, אקמול ולבא לרופא הילדים לבקרת.שאלת השלשולים והקאות בגיל 14 חדשים היא אכן רצינית וחשוב למנע התייבשות-לדבריך את נותנת לו לשתות וזה חשוב!.חשוב גם לראות כמה שתן הוא נותן, זה עוזר לדעת אם הוא שותה מספיק. אין טפול "מחץ" לשלשולים והקאות, וצריך להיות במעקב רפואי.אין גם טפול "מחץ" לדלקות אזניים, הנגרמות בד"כ בחורף, כתוצאה מהתקררויות.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים