בעיות עצירות אצל ילד בן5

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

30/11/2008 | 17:39 | מאת: רעות

אשמח לדעת מה הפתרונות שיש לבעית עצירות תכופה המלווה בכאבי תופת אצל בני בן 5 שאוהב לאכול אוכל מגוון . נכון לעכשיו שותה תוספים של סיבים תזונתיים ופגלקס בקביעות אך לצערי הבעיה ממשיכה כמעט שנה עד למצב שעשה חוקן . בדיקות הדם תקינות ואין לו רגישות לגלוטן או חלב ..תודה על התשובות פשוט המצב בלתי נסבל

שלום רעות! לעצירות יש סיבות רבות והדבר הכי חשוב הוא הקפדה על תזונה מתאימה, שתיה נכונה והרגלי יציאה קבועים(ישיבה על האסלה לכמה דקות ארוכות בכל בקר ובכל ערב, למשל). חשוב שתתיעצי עם רופא הילדים ואולי גם עם תזונאית או רופא גסטרו.חשוב גם לדאג לפעילות גופנית באפן קבוע בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים